Verhuur

Wilt uw woning(en) verhuren. Hier komt veel bij kijken: Welke huur kunt u vragen? Waar moet ik rekening mee houden?
Loop daarom eens binnen bij ons, uiteraard geheel vrijblijvend. 
Een woning verhuren doen we samen in vier stappen
Stap 1: Het aanbieden van de woning
Samen bespreken we de woning die u wilt verhuren. We nemen de woning op en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. 
Een belangrijk onderdeel is het bepalen van de juiste huurprijs. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de markt en kunnen dan ook voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen. Zo kan uw huurwoning uitgebreid en met alle kenmerken op funda.nl worden geplaatst.
Stap 2: De bezichtiging
Zodra er kandidaat-huurder is hoort u van ons en plannen we een bezichtigingsafspraak in. Na de bezichtiging nemen we altijd contact met u op om verslag uit te brengen. 
Stap 3: De acceptatie
U neemt uiteindelijk de beslissing of we in zee gaat met de huurder. Wij werken met de NVMWoontoets . Uw toekomstige huurder wordt in dat geval gescreend op kredietwaardigheid, identiteit, enz, enz.
Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren? Dan gaan wij direct aan de slag met het opstellen van de huurovereenkomst. 
Stap 4: De huurovereenkomst
Voor huurovereenkomsten nemen we het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. 
Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt door ons uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.
 
Neem direct contact op