Een huis kopen? Laat ons je adviseren

Heb je een woning op het oog die je graag wil kopen? Dan is de volgende stap om contact op te nemen met de makelaar van de verkopende partij: de verkoopmakelaar. De onderhandelingen over de vraagprijs kunnen gaan beginnen. Maar dan is het zaak om goed op te letten, want de verkoopmakelaar behartigt natuurlijk niet jóuw belangen, maar die van de verkoper.

Daarom is het altijd verstandig om je eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: Van der Laarse Makelaardij O.G. Als je ons inschakelt als aankoopmakelaar vertegenwoordigen wij jou in de onderhandelingen met de verkoopmakelaar. Op basis van onze jarenlange ervaring zetten wij een strategie uit die ervoor zorgt dat de kans op het succesvol kopen van je droomhuis groter wordt.

Een heel belangrijk onderdeel van die strategie is het opsporen van (verborgen) gebreken in en aan het huis, omdat die van grote invloed zijn op het uiteindelijke bod. Wij adviseren daarom altijd een bouwkundig inspecteur in te schakelen, die de woning op (verborgen) gebreken inspecteert.

Een ander belangrijk onderdeel in het aankoopproces is natuurlijk het onderhandelen met de verkoopmakelaar over de vraagprijs, een kunst die wij als geen ander verstaan.

 

Een huis kopen doe je gerust met onze knowhow!

 

Adviseer mij bij de aankoop