Beschrijving

Welkom in het sfeervolle huis aan de Burggravenambacht 50 in Kudelstaart. 

Bij binnenkomst word je aandacht meteen geleid naar de mooi eikenhouten vloer. Deze rustieke vloer ligt aaneengesloten over de hele benedenverdieping. De entree en hal bieden ruimte om jassen op te hangen, schoenen neer te zetten en naar de garage te gaan. Ook is hier een luik naar de kruipruimte. De garage heeft vele gebruiksmogelijkheden en biedt qua grootte in ieder geval plek voor 1 auto en veel opbergruimte. Hier vind je een tweede toegang tot de kruipruimte. 

Vanuit de hal kom je, langs het toilet en trapkast, binnen in de woonkamer. Aan de rechterkant vind je een moderne, greeploze, luxe Siematic keuken in de kleur “greige”  met donkerbruin composiet keukenblad. De bar van de keuken heeft een handig, uitschuifbaar stopcontact in het keukenblad. Onder het 5-pits gasfornuis staat een dubbele Boretti oven voor kleine en grote gerechten. In de dubbele wasbak is een uitschuifbare kraan en aparte, in hoogte verstelbare Quooker. Om de hoeken van de keuken optimaal te benutten zijn er carrousel-kasten ingebouwd. Daarnaast staat er een aparte Siemens vriezer met 4 lades (energie A++) en een Miele DynaCool ijskast met 2 groentelades en 5 verdiepingen die naar eigen keuze in te delen zijn. Alle lades en kastdeurtjes zijn softclose en een Siemens magnetron maakt de apparatuur compleet. 

Vanuit de keuken loop je langs de haldeur en sta je in de eet- en woonkamer, met aparte TV-hoek. Een aantal grote ramen en een schuifpui biedt uitzicht op het comfortabele terras, tuin en moestuintje gelegen op het zuidwesten. Het terras heeft een stijlvolle grijze veranda met heater en zonwering over de hele breedte van het pand en biedt tot ver in de herfst de mogelijkheid tot buiten leven. In de tuin is een ingegraven trampoline en een tuinhuis. Naast het tuinhuis is een trapje naar de vlonder aan het water, waar verkoeling kan worden gezocht tijdens warme dagen. De woning heeft een zeer verrassend vrij uitzicht achter en voor het huis.

1e verdieping:
Vanuit de hal bereik je de eerste verdieping met meteen links om de hoek het tweede toilet van deze woning. Ook ligt aan de linkerkant de eerste slaapkamer met 2 openslaande ramen waarvan 1 met hor. Een rolluik over de hele breedte biedt zowel verduistering als bescherming. Deze kamer geeft tevens toegang tot een ruim berghok. 
Aan de andere kant van de hal liggen 2 kamers aan de voorzijde van het huis. In de rechter kamer is een aansluiting voor wasmachine, een wandkast en een raam aan de zijkant met rolluik. De andere (slaap)kamer heeft een raam aan de voorkant met hor. Tussen de kamers ligt een ruime, eenvoudige badkamer met wastafel, ligbad en inloopdouche.

2e verdieping:
De trap naar de boven leidt je over een dik tapijt, langs een langwerpig raam naar de bovenste verdieping. Hier bereik je de lichte, ruime master-bedroom met toegang tot een eigen badkamer met brede wastafel met 2 kranen, douche en derde toilet. Tevens geeft de sfeervolle slaapkamer toegang tot een groot dakterras, waar het, vooral s ’avonds, heerlijk is om te verblijven met zicht op de ondergaande zon.
We laten deze fraaie en royale woning graag aan u zien.

Kenmerken