Beschrijving

Uitgebouwde tussenwoning met uitzicht op de Watertoren!

Deze ruime eengezinswoning staat in een rustige straat. De achterzijde is uitgebouwd, in 2008 is de keuken vernieuwd, er zijn vier ruime slaapkamers en de badkamer heeft vele mogelijkheden. De voortuin op het zuidwesten is ruim, evenals de achtertuin op het noordoosten. Het is een woning om geheel naar eigen wens en smaak te moderniseren. Ideaal is dat de uitbouw en het dakkapel er opzitten. Wij laten de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging. 

"De Hornmeer" is een kindvriendelijke woonwijk met veel waterpartijen en groen. In de nabije omgeving zijn winkels, scholen, zwembad, sporthal, openbaar vervoer, horeca en de Westeinderplassen met het surfeiland en het waterfont te vinden. Met de auto zijn onder andere Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp en Leiden goed te bereiken.
 
Indeling:

Begane grond: Entree/hal, meterkast, toilet en fonteintje, woonkamer met open haard aan de voorzijde, half open keuken, geplaatst in 2008 met een 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De eetkamer heeft toegang tot de tuin met een schuifpui. Grenzend aan de keuken zit de bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine/droger, ook is er een deur naar de tuin.

Eerste verdieping: Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, derde slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met een ligbad, wastafelmeubel en toilet. 

Tweede verdieping: Twee ruime bergingen waarvan een met daarin de c.v.-ketel. Vierde slaapkamer met een dakkapel aan de voorzijde en een grote vaste kast. 

Tuin: Verzorgde voortuin, diepe achtertuin op het noordoosten. Hier is het eenvoudig mogelijk om een achterom te realiseren. 

Bijzonderheden:
- 2017 Nieuw voordeur met kozijn en glas en het kozijn met glas in de woonkamer
- 2016 Wangen van het dakkapel vervangen (zijkanten)
- 2008 Keuken vervangen
- De convectorput is in 2017 vernieuwd
- Uitgebouwde begane grond 
- Rolluiken op de begane grond (eenvoudig) en eerste verdieping aan de achterzijde
- De ruit van de schuifpui en een ruit van het dakkapel zijn lek 
- De vaatwasser en magnetron zijn weinig gebruikt

Woonoppervlak: circa 143 m²
Inhoud: circa 505 m³
Perceeloppervlakte: 170 m²
Bouwjaar van de woning: 1975
Bouwjaar en type CV-ketel: ATAG 2003
Ligging tuin: Noordoost
 

Oplevering in onderling overleg, kan eventueel snel.

Kenmerken