Beschrijving

Op zoek naar een leuke en speelse HOEKwoning vlakbij het centrum van Aalsmeer? Wellicht is dit dan de woning die U zoekt. De woning is voorzien van een ruime garage in het souterrain/begane grond, de keuken en woonkamer bevinden zich op de 1ste verdieping en de slaapkamers en de badkamer op de 2de verdieping. Het woonoppervlakte bedraagt 123m² en de overige inpandige ruimte nog eens 23m².

De woning ligt centraal tussen het dorpscentrum van Aalsmeer, winkelstraat "Ophelia", diverse uitvalswegen en de Westeinderplassen van Aalsmeer.

Indeling op de begane grond/souterrain:
Royale garage bereikbaar vanuit de tuin, maar ook van binnenuit via een trap. Tevens is er op deze verdieping nog een ruimte te vinden die nu dienst doet als een bergruimte en opstelplaats van de CV-ketel. Op deze verdieping treft u ook een (bij-)keuken aan.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich de voordeur van de woning. Na binnenkomst vindt u hier de trapopgangen naar de eerste verdieping en het souterrain. Tevens bevindt zich hier het toilet. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en aansluitend, aan de achterzijde, de open keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. Het balkon ligt op het  Zuidoosten, net als de achtertuin.

Vanuit de entree kunt u naar de 2de verdieping van de woning. Op deze verdieping treft u de 3 slaapkamers aan en de badkamer voorzien van een wastafelmeubel en douche.

Bijzonderheden:

* Woonoppervlakte: ca 123m²
* Overig inpandige ruimte: ca 23m²
* Dubbele beglazing
* Vlakbij het centrum van Aalsmeer
* Loopafstand van de Westeinderplassen
* Bouwjaar: 1956

Aanvaarding in onderling overleg

Kenmerken