Adriaen Blockstraat 44 - 3.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 3.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 4.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 5.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 6.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 7.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 8.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 9.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 10.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 11.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 12.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 13.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 14.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 15.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 16.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 17.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 18.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 19.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 22.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 25.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 26.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 27.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 28.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 1.jpg Adriaen Blockstraat 44E - 2.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 1.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 2.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 4.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 5.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 6.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 7.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 8.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 9.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 10.jpg Adriaen Blockstraat 44 - 11.jpg
Nieuw in verhuur

Te huur: Adriaen Blockstraat 40F, 1363 LT Almere

€ 2.250,- /mnd
Type object Appartement, maisonnette
Woonoppervlakte 113 m²
Aanvaarding Per donderdag 1 augustus 2024
Status Nieuw in verhuur

Notitie

Algemeen

TE HUUR: 4 kamer appartement met prachtig uitzicht in Almere Poort!

ca. 113m² WOONOPPERVLAKTE II 3 SLAAPKAMERS II RUIM BALKON GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN II MODERNE BADKAMER II KEUKEN MET INBOUWAPPARATUUR II EIGEN PARKEERPLAATS II EIGEN BERGING II

Details verhuur:
- Bewoning maximaal door een stel met twee kinderen (woning delen is niet toegestaan)
- Huurprijs exclusief water, elektra, v... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Appartement, maisonnette
  Bouwperiode 2023
  Status Nieuw in verhuur
  Aangeboden sinds Vrijdag 5 juli 2024
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 602
Huurprijs € 2.250,- per maand
Borg € 4.500,-
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding Per donderdag 1 augustus 2024
Aangeboden sinds Vrijdag 5 juli 2024
Bouw
Type object Appartement, maisonnette
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2023
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 113 m²
Inhoud 339 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Dichtbij openbaar vervoer, Havengebied, In centrum, In woonwijk, Nabij school, Nabij snelweg
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water Doorstroom boiler
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Heeft een lift Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Almere W 5034
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

TE HUUR: 4 kamer appartement met prachtig uitzicht in Almere Poort!

ca. 113m² WOONOPPERVLAKTE II 3 SLAAPKAMERS II RUIM BALKON GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN II MODERNE BADKAMER II KEUKEN MET INBOUWAPPARATUUR II EIGEN PARKEERPLAATS II EIGEN BERGING II

Details verhuur:
- Bewoning maximaal door een stel met twee kinderen (woning delen is niet toegestaan)
- Huurprijs exclusief water, elektra, verwarming, internet, televisie e.d.
- Borg 2 maanden huur
- Bewijs van inkomen (laatste 3 loonstroken en rekeningafschriften met ontvangst van salaris)
- Potentiële huurders worden gecheckt in diverse systemen
- Het houden van huisdieren is zonder schriftelijke toestemming van verhuurder niet toegestaan
- Kennismakingsgesprek met verhuurder maakt deel uit van de procedure
- Huurder is verplicht zich in te schrijven bij de gemeente op het adres van het gehuurde
- Gunning verhuur behouden aan de eigenaar
- Oplevering per 1 augustus 2024

Algemene informatie: Project ‘Meerzicht’

Het project ‘Meerzicht’ bestaat uit vier gebouwen die alle dezelfde opzet hebben en in dezelfde stijl gebouwd zijn. Elk gebouw bestaat uit 6 appartementen die een warme en moderne architectuur hebben, met hoge ramen en een rustige uitstraling. De uitvoering van de stijlvolle appartementen is in klassiek gemêleerde baksteen met houten kozijnen.

De parkeermogelijkheid en de bergingen zijn grotendeels aan de achterzijde van de gebouwen georganiseerd. Bij acht beganegrondwoningen is er parkeergelegenheid aan de voorzijde, waar ook de entree van het gebouw is. Deze appartementen hebben een tuintje.

Zo komt de nadruk van het wonen volledig aan de zonnige kant van de gebouwen te liggen. De gebouwen krijgen - hoe klein ook - ieder een lift.

Op de begane grond liggen twee, tweekamerappartementen met een tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee goed ingedeelde driekamerappartementen. De slaapkamers liggen aan de rustige achterkant van het gebouw. De woonkamers hebben aan twee kanten ramen en een fijn balkon van bijna 4 meter breed, waar het comfortabel verblijven is.

De twee topappartementen liggen op de bovenste verdiepingen. De entree is op de tweede etage. Hier zijn drie ruime slaapkamers. Met een interne trap bereik je de bovenste verdieping. Dit is een open ruimte, met gedeeltes voor koken en wonen. Aan de voorkant is er een fijn terras. Hier geniet je van een prachtig uitzicht over het IJmeer, helemaal tot aan Amsterdam! Ook nadat plan ‘Duin’ is gerealiseerd blijft dit een locatie met een brede view.

Uiteraard beschikt ieder appartement over een aparte berging met stroomvoorziening op de begane grond. Daarnaast hoort bij ieder appartement een privé-parkeerplaats.

Het gebouw is duurzaam met een EPC van 0.4. Er komen zonnepanelen op het dak die ten goede komen aan de algemene ruimtes.

Alle appartementen worden compleet opgeleverd met:

• vloerverwarming en thermostaten in iedere (slaap-)kamer
• een badkamer met luxe sanitair
• een luxe en complete keuken inclusief apparatuur
• keramisch pakket
• één privé-parkeerplaats en berging per appartement

Almere-Poort

Bijna aan het einde van de Poortdreef, met zicht op het toekomstig plan ‘Duin’ en het IJmeer, komen de 4 appartementsgebouwen van project ‘Meerzicht’.

Dit is de goede zonkant, vandaar dat de buitenruimtes aan deze zijde zijn gelegen. Project ‘Meerzicht’ ligt dicht bij omringende natuur: het Pampushout dat net is omgevormd tot een schitterend wandelgebied, de dijk met het zicht op Amsterdam en het nieuw aangelegde bos-/duinlandschap Duin. Het strand bij de jachthaven is mooi opgeknapt en heeft gezellige horeca als strandtent Poort Dok, Harbor House, beach grill Steel Creek en strandpaviljoen Sail Today.

Almere Poort is inmiddels een volwassen stadsdeel met veel voorzieningen op verschillende plekken. De AH XL supermarkt aan de Poortdreef is op loopafstand, met daarachter de bushalte. Aan de Europalaan liggen verscheidene winkels (fietsen, bloemen, mode, bakker, supermarkt). Een PLUS-supermarkt ligt naast de Homerusmarkt. Hierin zijn kleine speciaalzaken, en is er op zaterdag een echte markt met vis, kaas, bloemen en een Coffee-truck. Verder zijn er diverse scholen en twee gezondheidscentra.

Achter het station liggen de topsporthal en het zwembad met sportzaal. Rondom het station zijn de nieuwe wijken Zandpoort en Stadstuinen Poort in ontwikkeling. De bereikbaarheid is uitstekend. Met de bus is het 2 haltes van het NS-station Almere Poort. De A6 is met de auto snel te bereiken voor aansluiting met de rest van het land.

Almere Poort is een stadsdeel in beweging, waar inmiddels bijna 17.000 inwoners hun gezellige thuis hebben gevonden. Hier is nog ruimte voor het echte ‘buurtgevoel’. Inwoners organiseren samen leuke initiatieven zoals de appelboomgaard in het Cascadepark of gezamenlijke wandel- of fietstochten door het stadsdeel. In het centrum van Almere Stad vind je de Nieuwe Bibliotheek met allerlei activiteiten, de Kunstlinie met theater en expo, een grote bioscoop en veel winkels en horecagelegenheden

Plattegronden