Project Women's Eye in Kudelstaart

 

Wonen in Women's Eye

Wonen op één van de mooiste plekken in Aalsmeer is binnenkort mogelijk. Direct aan de Westeinderplassen komen enkele exclusieve woningen. Stel je voor, vanuit je huis direct met je boot het water op. Hoe mooi woon je dan?!

Women's Eye bestaat uit 7 villa's; 3 Lintwoningen waarvan 2 geschakeld en 1 vrijstaand, 3 Waterzichtwoningen en één exclusieve villa (of vrije kavel).

Lintwoningen

De Lintwoningen bieden genoeg ruimte voor ieder gezin. Deze woningen staan aan de straatzijde, hebben een tuin op het zonnige westen en een eigen aanlegplaats.

Waterzichtwoningen

Midden op het perceel staan drie Waterzichtwoningen. Bij deze woningen kan naar wens gekozen worden voor wonen en leven op de begane grond of op de verdieping. U heeft een tuin en een dakterras met ruim uitzicht over de Westeinderplassen.

Villa (of vrije kavel)

Aan de waterkant staat de villa. Met een enorme tuin, een eigen aanlegplaats voor een flinke boot en uiteraard een geweldig uitzicht. De villa kan geheel naar wens worden uitgerust.

Ook is het mogelijk om de grond als vrije kavel aan te kopen. U kunt zelf aan de slag met een eigen ontwerp dat binnen het bestemmingsplan past.

Bij elke woning worden minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aangelegd en daarbij heeft elke woning de beschikking over 1 privé-aanlegplaats voor een boot.

Bekijk hier het nieuwbouwproject Women’s Eye

De verkoop is gestart.