Taxatie woning/ bedrijf

Taxeren*: 

 1 de prijs, waarde, afstand, hoeveelheid enz. van iets schatten, begroten

* Bron: Dikke van Dale – 2008

Of het nu is voor een verkoop, aankoop, NWWI-taxatie, (her-)financiering, successie of een minnelijke waardering bij Van der Laarse Makelaardij O.G. bent u aan het juist adres voor een goede en vakkundige taxatie.

Met twee beëdigde NVM makelaar-taxateusr op onze kantoren kunnen wij de taxatie op korte termijn uitvoeren. De (particuliere) opdrachtgever en de assurantie-tussenpersoon krijgen elk een taxatierapport toegezonden, maar op verzoek kunnen dat er meer zijn.

Ons werkgebied omvat o.a.: Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, De Kwakel, Mijdrecht, Rijsenhout, de gehele Haarlemmermeer (o.a. Nieuw Vennep en Hoofddorp), Bovenkerk, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en Leimuiden.

Het taxatierapport wordt opgesteld conform het laatste model woningfinanciering. Wij geven 100% garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties (laat u wel weten of het een reguliere taxatie betreft of een gevalideerd taxatierapport dient te zijn?). 

 

Neem direct contact op